dimecres, 22 de setembre del 2010

Malsons

Eps!

Avui ja és dimecres, i aquests dies he de dir que han estat bastant tranquils.
L'escola va com sempre, que  quan em quedo a dinar m'empipo i no m'agrada. La piscina també va com sempre, que ja m'agrada més, però em fa mandra anar-hi! -I mira que allà estic com peix a l'aigua!- Però el temps passa volant, i au, a casa a sopar i a dormir!
I a sobre, ara, quan arriba el vespre em resisteixo a anar a dormir. No vull !!! No vull que em visitin els malsons. No m'ho passo gaire bé, i es qué hi ha nits, que em desperto tota amarada de suor i plorant i cridant perquè he tingut malsons. Llavors ha de venir la mama o el papa i estar-se una bona estona amb mi i deixar el llum de l'habitació encès. Nomès vull que arribi l'hora de llevar-se. No sé... això dels malsons mira que és un mal invent!!! Per què coi han d'existir? Hi ha algú que tingui un remei cassolà per allunyar-los?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana, jo t'aconsellaria que, en rebre la visita nocturna d'un monstre, te'n riguessis amb la boca plena de riallades. El monstre se sentiria d'allò més ridícul i frustrat i et deixaria tranquil·la per sempre més.

Els qui viuen de fer por es desmunten quan veuen que no en fan.

Núria ha dit...

No pateixis, Joana, tot passa.