dijous, 20 d’octubre de 2011

Feia temps...


Ara feia temps que no escriviem. Bé, de fet jo no escrivia (La Mariona encara no en sap, i em diu el que he de posar). He estat bastant atabalada i he anat molt de bòlit.
Jo he començat una nova etapa. Ara ja faig P4, i vaig a la classe dels Conills. En sé un munt, ja, d'aquests animalons! Aquest curs també faig música, que és tot un descobriment per mi. Cantem, ballem, i m'ho passo la mar de bé.
La setmana entre una cosa i una altra la tinc massa plena, i a més a més, el dissabte, per acabar-ho d'adobar, vaig a la piscina. Això és una de les coses que no vull deixar de fer. Ara ja li he trobat la gràcia a l'aigua, i m'encanta estar-me allà dins com un peix!! A més, m'han passat al grup dels que ja en sabem més, i n'estic d'allò més cofoia!!
La Mariona també va un parell de dies a la piscina, però ella hi va amb el papa, i encara no en sap prou. Ella encara va a l'escoleta, a la classe de Les Diablesses, i això vol dir que aquest curs serà l'últim que farà a l'escoleta. El curs vinent ja vindrà a la meva escola (l'escola dels grans), això si, ella anirà amb el grup dels petitons (els Cargols). La mama diu que ella també en té moltes ganes.
També faig anglès a l'escola, i ja en sé un munt! sé dir hello, bye-bye, yes...
Vaja, que l'estiu s'ha acabat i ara ja hem tornat a aquella rutina tan maca...